Корисні посилання

Пошукові системи

Система пошуку наукової інформації у відкритих архівах України (SSM)доступ до зареєстрованих репозитаріїв відкритого доступу України.

Google Scholar - пошукова система, яка індексує повні тексти наукових публікацій усіх форматів та дисциплін; має  більшість рецензованих онлайнових журналів з найбільших наукових видавництв Європи та Америки.

Google booksсвітова електронна бібліотека книг.

Проект Наукова періодика України (УРАН) - це загальнодержавна технологічна платформа на базі Open Journal Systems (OJS), яка надає доступ до наукової періодики України з різних галузей знань.

Електронні бібліотеки

Світова цифрова бібліотека - міжнародна цифрова бібліотека, яка створена за підтримки ЮНЕСКО та Бібліотеки Конгресу США.

Європіана - європейська цифрова бібліотека

Національна бібліотека України ім. В.І.Вернадського - за цим посиланням можна здійснити інтегрований пошук у каталогах бібліотек установ НАНУ.

Харківська державна академія культури - Посилання на науковий збірник з соціальних комунікацій, в якому розглядаються методологічні, історичні, теоретичні, методичні й організаційні проблеми інформаційної, бібліотечної діяльності; сучасні тенденції розвитку інформатики та наук соціально-комунікаційного циклу.

Известия вузов. Радиоэлектроника (архів) - Журнал Київського політехнічного інституту висвітлює актуальні теоретичні проблеми радіоелектроніки; результати науково-дослідних робіт, передовий досвід, який визначає напрямок і розвиток наукових досліджень в області радіотехніки і радіоелектроніки; публікує матеріали наукових конференцій і нарад; інформацію про наукову роботу вузів; хронікальні і бібліографічні матеріали

 

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире