Щодо встановлення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів

 

У відповідності до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2» та Листа Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2021 №1/9-558 «Про організацію освітнього процесу в закладах освіти під час епідемічної небезпеки», Рішення позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27 жовтня 2021 року:

НАКАЗУЮ:

1. З 30 жовтня 2021 року по 15 листопада 2021 року посилити в Академії обмежувальні протиепідемічні заходи.

2. Освітній процес здійснювати у дистанційному форматі з урахуванням Постанови Головного санітарного лікаря України №10 від 06.09.2021 р. «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

3. Заборонити відвідування Академії здобувачами освіти до видання окремого наказу.

4. Заборонити в Академії проведення усіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних та інших) заходів.

5. Проректорові з науково-педагогічної роботи Угрину Я. М. спільно з групою забезпечення якості освіти та деканатами факультетів забезпечити постійний моніторинг за проведенням занять у дистанційному режимі.

6. Проректорові з адміністративно-господарської роботи Семенюку Р. П. забезпечити:
• пропускний режим на територію та в корпуси Академії з урахуванням жорстких карантинних обмежень;
• недопуск сторонніх осіб на територію та в корпуси Академії;
• виконання профілактичних заходів, які попереджають розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом та гострих респіраторних інфекцій.
7. Директорові бібліотеки Янчишин С. Г. забезпечити доступ до електронних ресурсів бібліотеки та організувати надання послуг в дистанційному режимі.
8. Деканам факультетів, завідувачам кафедр та керівникам інших структурних підрозділів проводити роз'яснювальну роботу щодо правил поведінки упродовж дії жорстких карантинних обмежень.
9. Проректорові з науково-педагогічної роботи Угрину Я. М. спільно з комендантами гуртожитків забезпечити здобувачам освіти можливість проживання в гуртожитках у вищевказаний період з дотриманням карантинних обмежень.
10. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Ректор                     Богдан ДУРНЯК

 

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире