Відділ книгозберігання та обслуговування читачів

Відділ книгозберігання та обслуговування читачів здійснює бібліотечно-бібліографічне обслуговування користувачів – викладачів, студентів академії, а також користувачів із інших навчальних закладів.

Працівниками відділу популяризується  бібліотечний фонд шляхом оформлення виставок і тематичних поличок. Суттєве збільшення надходжень праць професорсько-викладацького складу академії відображається в постійно діючій виставці «Внесок викладачів УАД в розвиток поліграфічної науки».

Абонемент художньої літератури дозволяє задовольнити потреби читачів.

Збереження книжкового фонду є одним із основних завдань відділу обслуговування, а робота із ліквідації читацької заборгованості - одна з форм його виконання.
При абонементі головної бібліотеки в 1997 році відкрито читальний зал на 24 місця для створення належних умов праці читачів та поліпшення їх обслуговування.
Інформаційний розвиток суспільства зумовив бібліотеку до впровадження нових технологій. На сучасному етапі читальні зали бібліотеки комп’ютеризовані та можуть вмістити  120 читачів.

Бібліотека обслуговує читачів по МБА.Бібліографічне забезпечення навчального процесу та наукової діяльності академії є основним з завдань довідково-бібліографічного та інформаційного відділу. Провідне місце в роботі займає бібліографування друкованих видань в широкому тематичному діапазоні. Довідково-бібліографічне обслуговування  здійснюється відповідно до читацьких запитів.

Бібліографічне інформування читачів здійснюється за допомогою списків нових надходжень літератури.

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире