Відділ комплектування, наукового опрацювання літератури та організації каталогів

Відділ комплектування, опрацювання літератури та організації каталогів здійснює науково обґрунтоване, повне, актуальне поточне і ретроспективне комплектування та опрацювання книжкових фондів бібліотеки науковою, навчальною, довідковою і літературою відповідно до галузевих напрямів академії.

Також відділ здійснює аналітико-синтетичне опрацювання документів, забезпечує повне розкриття фондів бібліотеки через створення каталогізаційного опису документів, організацію і ведення каталогів бібліотеки з метою науково-обґрунтованого задоволення запитів користувачів.

Фонд бібліотеки відображається в карткових каталогах та картотеках : алфавітному, систематичному, генеральному каталогах, в предметній картотеці та тематичних бібліографічних картотеках (відділами бібліотеки ведеться понад 40 картотек) а також в електронному каталозі.

Слід відзначити, що фонд бібліотеки УАД налічує понад 1450 примірників видань кінця ХІХ-початку ХХ століть. Цей фонд відображений у спеціальній картотеці і є перспективною ланкою бібліотечної роботи.

З квітня 2011 року по 2017 рік при відділі комплектування, опрацювання літератури та організації каталогів функціонував сектор електронної обробки документів, який здійснював формування і підтримку баз даних фондів бібліотеки та WEB-сторінки бібліотеки на сайті академії.

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире