Михаил Гранд

Отримувати подарунки завжди приємно!
Приємною несподіванкою став подарунок від молодого українського письменника Михаїла Гранда – дві авторські книжки, «Завжди поруч» та російськомовний варіант «Всегда рядом», з автографом письменника. Дякуємо Михаил Гранд за такий приємний сюрприз! Ваші книги, впевненні, знайдуть свого читача! Адже вони про кохання та дружбу, про те, як не помилитися з вибором у важливий момент життя. Заслуговує на увагу і той факт, що отримали цей подарунок ми в межах благодійної акції, влаштованої паном Михаїлом, який власноруч відправив до бібліотек 1500 примірників свого нового роману.

Запрошуємо користувачів читати сучасну українську прозу! 

Роман у жанрі сучасна проза - відверта й прониклива розповідь про те, як в буремному морі життя знайти свій єдиний вірний шлях, усвідомити, що є важливим, а з чим назавжди розпрощатися. Ви дізнаєтеся, як випадкова знахідка може кардинально вплинути на майбутнє.

 

 

ІнформацІя про автора:

Михаїл Гранд проживає в місті Дрогобичі Львівської області. Автор 6-ти книг. Працює в жанрі сучасної прози, детективу, трилеру, фантастики. Дебютний роман "Deus ex machina" був написаний у 18 років. Потім "Обратный Отсчёт", 2013 рік. За мотивами цієї книги написаний сценарій повнометражного фільму. Літературною діяльністю Михаїл почав займатися на старших курсах механіко-технологічного коледжу, де навчався на програміста. У 2015 році отримав другу освіту, вступивши до Дрогобицького педагогічного університету вивчати історію та правознавство. 
 З 2013 року - член української асоціації письменників. 

 

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире