9 вересня день Дизайнера - графіка

День дизайнера-графіка щорічно відзначається 9 вересня. Це свято приурочене всім співробітникам цієї професії. І воно показує, наскільки вони важливі для нашої країни. Його почали відзначати ще в 2009 році, в день народження Володимира Чайки, який є одним з провідних фахівців у цій сфері. І в честь такого свята, як День дизайнера-графіка України, ми вирішили розповісти вам про історію та традиції цього свята.

День дизайнера-графіка України 2017: історія свята

Це торжество дуже молоде. Перший раз день дизайнера-графіка відзначали тільки в 2005 році, в невеликій компанії, і тоді про це майже ніхто не чув. А ось на честь 50-річчя Володимира Чайки, одного з кращих графіків нашого часу, в 2009 році, це свято почали відзначати більш широко. Варто кілька слів сказати про фахівця, в честь якого і з'явився День дизайнера-графіка. Володимир Чайка – дуже відомий фахівець у своїй галузі, лауреат численних нагород і премій, а його роботи вже не перший рік вважають еталоном.
Варто врахувати, що день дизайнера-графіка поки що не є офіційним, тому чекати вихідних 9 вересня не варто.

День дизайнера-графіка України 2017: традиції свята

Говорити про масштабні традиції цього свята поки що занадто рано. Адже день дизайнера-графіка ще занадто молодий. Незважаючи на це, в професійних колах він відзначається дуже широко. Практично в кожній компанії, де є фахівці цієї сфери, проходять урочисті привітання, можливо вручення грамот і премій за роботу. Крім цього, в день дизайнера-графіка можна зустріти досить багато різних корпоративів. Це свято дуже важливе для всіх, хто працює в даній сфері, тому сподіваємося, що незабаром воно стане офіційним.

 

Щиросердечно вітаємо Кафедру ГРАФІЧНОГО ДИЗАЙНУ та МИСТЕЦТВА КНИГИ Української академії друкарства з цим святом!!! Ця кафедра є однією із найдавніших в Україні, що готує дизайнерів, художників-графіків для видавництв та поліграфії. Бажаємо творчого натхнення та успіхів у роботі !

 

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире