Оксана Ровенчак "Кардіограма"

Сьогодні нашій бібліотеці падаровано книгу Оксани Ровенчак "Кардіограма"

Збірка журналістських розслідувань Оксани Ровенчак «Кардіограма» – це пізнавальна, цікава книжка, яку залюбки прочитають і поціновувачі майстерного слова публіциста, і фахівці – працівники преси.

Говори, коли серце твоє підіймається нетерплячкою правди й добра

Іван Франко

 Розшарпана людська душа шукає правди, добра й любові. Вона проганяє брехню, зневіру й відчай. Журналіст не прихиляє небо до землі. Віне думками піднімається на небо, щоб воно ясніло й окрилювало провдою землі.

 

Побачила світ «Кардіограма» – збірка журналістських розслідувань Оксани Ровенчак«Взірцем живої, справді професійної роботи» назвав нове видання, що побачило світ в Івано-Франківську, голова НСЖУ Сергій Томіленко. На його думку, книжка приваблює насамперед достовірністю фактів і описаних подій, у які волею долі занурює газетярку хрестоматійна «нетерплячка правди й добра» (за Іваном Франком). Водночас видання сприймається як популярний – без нудної «науковості» – навчальний посібник за визначеною темою. Власне, таким і є задум авторки, яка щедро ділиться набутим досвідом опанування непростого аналітичного жанру.

«Журналістське розслідування, якому віддала майже тридцять років, – надскладна газетярська праця... – зазначає у вступній статті своєї книжки Оксана Ровенчак. – Захист журналістів потрібен як кисень. Я виробила свою систему професійного захисту з десяти найважливіших порад для журналістів-розслідувачів».

 

 

 

 

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире