Довідково-бібліографічний та інформаційний відділ

Бібліографічне забезпечення навчального процесу та наукової діяльності професорсько-викладацького складу академії є одним з пріоритетних завдань довідково-бібліографічного та інформаційного відділу.

Цим завданням визначаються і основні функції відділу, серед яких провідне місце займає бібліографування друкованих видань в широкому тематичному діапазоні: з поліграфії і видавничої справи, історії, філософії, економіки, культури, права, охорони праці та ін. Довідково-бібліографічне обслуговування здійснюється відповідно до читацьких запитів.

Використовуючи довідково-бібліографічний апарат та довідково-інформаційний фонд відділу працівники відділу щорічно виконують близько 7000 різноманітних довідок.

Бібліографічне інформування читачів здійснюється, головним чином, за допомогою списків нових надходжень літератури. Списки подаються по мірі надходження літератури у фонд бібліотеки.

В довідково-інформаційному відділі ведеться 45 картотек. У них з максимальною повнотою та оперативністю надаються бібліографічні відомості про матеріали з наукових збірників та періодичних видань з усіх галузей знань.

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире